De când am început #MyBodyJourney am avut în minte două obiective importante: să slăbesc și să îmi îmbunătățesc calitatea vieții printr-un stil de viață cât mai sănătos. La fel ca mulți dintre voi nici eu nu știam de unde să mă apuc. Nu aveam un antrenor personal (și la momentul respectiv nici nu cred că îmi doream unul la cât de tare iubeam eu activitatea fizică) și nu știam ce presupune un stil alimentar sănătos. Așa că am luat-o cu pași mărunți cum m-am priceput eu mai bine, de cele mai multe ori cu informații pe care le aveam din auzite.

De curând am descoperit o platformă de sănătate care oferă sfaturi și îndrumări gratuite celor care doresc să facă mici schimbări în viețile lor astfel încât să le fie mai bine pe termen lung. Mai pe scurt spus, dacă vrei să te apuci dar nu știi cum.

Platforma se numește Index de sănătate și este un instrument online interactive realizat în colaborare cu un specialist în nutriție metabolică din Cehia.

Practic, intri pe platforma Index de sănătate și răspunzi la cele 26 de întrebări care pot fi completate foarte rapid. Singurele informații sunt pe care trebuie să le dai sunt legate de sex, vârstă, înățime și greutate.

După ce parcurgi cele 26 de întrebări vei primi un raport al stării tale de sănătate și câteva recomandări generale care să tea jute să îți îmbunătățești sănătatea, precum și indicele de masă corporală, aportul de lichide și mai ales, indexul sănătății tale. Al meu se pare că este 59 și vreau să îl ridic cât mai mult pot.

Vă puteți opri în acest moment, dar sfatul meu este să vă înregistrați pe site (cu adresa de mail sau direct cu contul de Facebook – eu am ales cu adresa de mail) și să primiți GRATUIT un plan personalizat pentru 28 de zile cu recomandări specifice de activități pe care să le introduce zilnic în rutina voastră pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate.

Eu am început deja acest plan și vă mărturisesc sincer că m-am gândit în primult rând la părinții mei, așa că tot clanul Dumitrache începe de azi să urmeze planul de recomandări de pe Indexul de sănătate. Bineînțeles, recomandările sunt diferite, dar promit să fiu alături de părinții mei în acest proces spre un stil de viață mai activ și mai sănătos.

Vă invit și pe voi să intrați aici și să vă faceți măcar analiza, chiar dacă nu vreți să urmați și planul personalizat. Dar ar fi păcat să nu o faceți și să nu beneficiați de sfatul unui medic specialist în nutriție metabolică. Și am văzut că și Cori Grămescu o recomandă, deci sigur funcționează!

 

Comments

comments