Serile de luni și de joi sunt dedicate antrenamentelor mele preferate din cadrul programului special de grup Slim & Fit Solution by Iulian Dinu.

Dacă încă nu știți cine este Iulian, vă spun pe scurt că este antrenorul meu care m-a ajutat să slăbesc peste 40 de kilograme în mai puțin de doi ani! Pur și simplu mi-am schimbat stilul de viață și am adoptat obiceiuri sănătoase.

Ioana Dumitrache Slabit inainte dupa

Ei bine, Iulian a creat acest program de grup care este cel mai complex program de slăbire și remodelare corporală existent pe piața din România. Și chiar este! Două colege din prima grupă au reușit să slăbească câte 10 kilograme în două luni și o săptămână de program. Și acestea nu sunt singurele rezultate remarcabilă din cadrul primei grupe a programului!

Cum au reușit? Ei bine, au venit de două ori pe săptămână la programul de sport, au participat la seminarul de nutriție, au beneficiat de îndrumările și sprijinul permanent (7 zile din 7) al lui Iulian și au făcut schimbări în viețile lor adoptând niște obiceiuri noi și sănătoase și renunțând la obiceiuri vechi și dăunătoare.

Programul Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu chiar schimbă vieți, și nu sunt eu cea care spune asta. Deși, fie vorba între noi, și eu sunt la fel de îndreptățită să spun asta.

Timeline Iulian 1

Ce oferă acest program?

  • 8 ședințe antrenament (1,5 h /ședința)
  • 1 workshop Nutriție – sustinut de un medic nutriționist
  • 1 sedinta măsurători profesionale înainte de începerea programului
  • 1 ședință de coaching 1 to 1 cu Iulian Dinu

În plus, cei care se înscriu în acest program primesc GRATUIT următoarele bonusuri:

  1. broșură de nutriție și antrenamente.
  2. listă cu alimente permise și nepermise în procesul de slăbire.
  3. ședință de couching de grup
  4. cadouri surpriză
  5. vor face parte dintr-un grup de susținere pe Facebook activ 24/7.

Mai multe detalii despre acest program poți citi AICI, iar impresiile mele despre program și antrenamentele de grup le poți citi AICI.

Oferta Slim & Fit Solution Program by Iulian Dinu:

Preț program 3 luni:  1350 lei

Preț program 2 luni:  900 lei

Preț program 1 lună:  500 lei

SURPRIZĂ pentru cititorii blogului meu: dacă vă înscrieți în programul de grup pe 3 luni beneficiați de 20% reducere din costul total, adică veți plăti 1080 lei în loc de 1350 lei (se poate plăti în 2 rate).

Ce trebuie să faceți? Sunați la numărul 0720 239 389 și spuneți că vreți să beneficiați de reducerea specială de 20% oferită cititorilor mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *