#MyBodyJourney este proiectul meu. Este despre mine și pentru mine. Dar îl împărtășesc cu voi pentru că voi sunteți de foarte multe ori sursa mea de #motivație. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de-a lungul acestei perioade este că nu trebuie să îți fie rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie. La început am primit ajutor chiar și atunci când nu îl ceream (cum a fost cursul de nutriție pe care l-am făcut la îndemnul lui Iulian și pe care vi-l recomand și vouă), iar acum reușesc să îmi dau seama singură când am nevoie de sfatul sau de sprijinul unui specialist.

Așa am ajuns la clinica de nutriție Nutrislim unde merg săptămânal încă din luna august. Multor oameni li se pare mult să merg în fiecare săptămână la consultații la nutriționist, însă eu am descoperit pe propria piele ce înseamnă să intri într-un program personalizat în cadrul căruia să beneficiezi constant de sprijinul medicului tău, dar și de facilitățile clinicii (analiza metabolică, măsuratori prin imedanță etc).

Dacă erați curioși să vedeți cum se desfășoară o consultație, iată că am filmat pentru voi un vlog în care vedeți exact tot ce se întâmplă și care este relația mea cu dna doctor Alexandra Alexescu – persoana care m-a făcut să îmi schimb părerea despre nutriționiști (în bine, dar nu cred că mai era nevoie să menționez).

PS: Dacă aveți întrebări pentru doamna doctor sau dacă vreți să o mai vedeți în vlogurile mele, vă rog să îmi scrieți în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *